Glitters voor iedereen: unicorn snot geeft jou de sparkle die je nodig hebt

Glitters voor iedereen: unicorn snot geeft jou de sparkle die je nodig hebt

Na unicorn hair, unicorn nails en unicorn alles hebben we één beautyproductje voor jullie that you’ll love to hate: Unicorn Snot. Pardon? Is snot niet een beetje vies? Wel, ongeveer even vuil als eenhoorns, zo blijkt: deze glitters wil je écht op je gezicht.

’t Is een beetje een cheeky uitvinding: Unicorn Snot, maar was een naam ooit toepasselijker voor een glittergel die alle kleuren van de regenboog heeft? Waarschijnlijk niet: voor wie nood heeft aan een extra detail in z’n party-outfit of een opvrolijking van z’n dag kunnen wij bijna garanderen dat je Unicorn Snot zal willen.

Kleine glitterbusjes die stukken van mensen kosten en je voor elk feestje opnieuw moet kopen omdat je ‘m niet meer uit het potje krijgt: met Unicorn Snot is dat verleden tijd. Je krijgt gewoon een lekker gigantische pot met een gelachtige substantie die in je haar kan, maar ook gewoon op je gezicht,

Uiteraard bestaat er, zoals het een deftige glittermake-up lijn als Fcrty betaamd, ook een lipgloss van Unicorn Snot, en we vermoeden dat die je lippen dan ook zijdezacht maakt, naast een supershiny finish. Een pot Unicorn Snot en een lipgloss kosten samen geen zestien euro, je kan ‘m hier bestellen. En dan maar feesten.

Gesponsorde artikelen