GMGroup is op zoek naar een administratieve Wizard (Office Assistant)

GMGroup, een publicatiefenomeen. Met brands zoals newsmonkey, Gezond.be, Goodbye, Travelmedia, Citytrip, Newsweek … creeëren we content om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden. Door voortdurend na te denken over hoe en met welke content we het online publiek kunnen bereiken, ontwikkelen we het mediabedrijf van de 21ste eeuw. 

In dit sterk groeiende landschap zijn we op zoek naar een administratieve wizard aka Office Assistant die een onmisbare ondersteuning kan bieden aan het operationele drieluik: HR Management, Finance Management & Office Management. 

Ben je een ware administratieve duizendpoot? Ben je ambitieus en sta je te springen om een verantwoordelijke rol op te nemen binnen een uitdagende en veeleisende werkomgeving van een snelgroeiend bedrijf? Dan is deze job misschien wel iets voor jou! 

What does it take? 

You’re a born Office Ninja. You solve problems we don’t know in ways we don’t understand. 

Je hebt een diploma op zak in Office Management/Management Assistant en/of je kan aantonen dat je relevante ervaring hebt als volwaardige administratieve ondersteuning. Je bent een praktische ziel met een professionele houding, die weet wanneer de boog gespannen staat en wanneer niet (lees: je hebt geen 9-to-5- mentaliteit). Je bent open minded en oplossingsgericht en gaat geen opdracht uit de weg. 

You’re a people person. The unofficial psychologist, event planner, peacemaker, lawyer & teacher. 

Als junior HR Assistant ondersteun je de HR-afdeling van GMGroup bij het uitvoeren van dagelijkse HR- gerelateerde werkzaamheden. Je draagt de termen discretie & vertrouwelijkheid hoog in het vaandel en bent accuraat in het verwerken van personeelsgegevens. 

Wanneer de boog niet gespannen staat, ben je een graag geziene teamplayer. 

You’re an Absolutely Legendary Finance Assistant. 

Om het plaatje compleet te maken, zetten wij jou eveneens graag in binnen het Finance Departement. Onder het scherpe oog van onze expert – Finance Manager – assisteer je GMGroup uitvoerend in de maandelijkse boekhoudkundige verwerking. Je bent analytisch van geest en pikt snel de werking van processen op. 

What to expect? 

Binnen GMGroup kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in de Ghelamco Arena in Gent wordt je uitvalsbasis. 

Je komt terecht in een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij de goesting om bedrijvig en leergierig te zijn, dagelijkse geprikkeld wordt. 

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Office Assistant met een aantrekkelijke verloning . 

Ben jij de Office Assistant die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be Good luck! En hopelijk tot snel.

Meer
Lees meer...