Goed bezig: Young Thug gearresteerd op eigen verjaardagsfeestje en album showcase wegens wapenbezit

Goed bezig: Young Thug gearresteerd op eigen verjaardagsfeestje en album showcase wegens wapenbezit

Rapper Young Thug is gearresteerd op z’n eigen verjaardagsfeestje en album showcase. Thug zou gebotst zijn tegen een politiewagen in Los Angeles.

Young Thug had een Dave & Buster’s-Restaurant afgehuurd in Hollywood om zijn 27ste verjaardag te vieren en een feestje te bouwen ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe plaat ‘Slime Language’. Maar Thug werd opgepakt, nadat hij gebotst had tegen een politiewagen. Z

ijn wagen werd onderzocht en de politie vond er verschillende geweren. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ werd hij gisterenmorgen officieel in verdenking gesteld van wapenbezit.

Dove broer

‘Slime Language’ is nu al volledig te streamen. Het album komt er, ondanks het feit dat Thug begin dit jaar gezegd had dat hij in 2018 geen nieuw materiaal zou uitbrengen. Hij was van plan om dat te doen als eerbetoon voor zijn dove broer. “Ik heb een dover broer”, klonk het toen. “Ik heb een borer die niet kan horen of spreken. Daarom wil ik me een jaarlang doof gedragen. Ik ga dit jaar geen muziek uitbrengen.”

Toch geen andere naam

Rond diezelfde periode zei hij ook dat hij zijn naam zou veranderen. “Ik veranderen mijn naam naar SEX … Noem met SEX vanaf nu.” Of Thug dat serieus meende, valt te betwijfelen. De nieuwe plaat wordt gewoon uitgebracht onder de naam Young Thug. In 2016 gaf Young Thug trouwens ook aan zijn naam te willen veranderen. Hij was van plan om officieel door het leven te gaan met zijn echte naam JEFFERY, maar uiteindelijk gaf hij die naam aan een mixtape.

Gesponsorde artikelen