Goed nieuws! Kanye is weer thuis (maar nog niet genezen)

Goed nieuws! Kanye is weer thuis (maar nog niet genezen)

Na een paar weken op de afdeling psychiatrie van UCLA mag Kanye West opnieuw naar huis. De rapper was zogezegd ‘oververmoeid’ en moet nu thuis verder uitrusten. Z’n vrouw, Kim Kardashian, haastte zich van New York naar huis om hem terug te zien. 

Je herinnert je ongetwijfeld nog dat rapper Kanye West, de man van Kim Kardashian, op 21 november richting hospitaal gestuurd werd voor ‘dehydratatie’. Tijdens de laatste concerten van West, die op wereldtournee is, was ook al opgevallen dat er iets … vreemds aan de hand was. Zo stak hij een monoloog af over Trump, dat zwarten niet meer over racisme moesten praten en zong hij ook maar twee nummers.

Retourtje naar het UCLA-ziekenhuis dus, maar vandaag mag West terug naar huis. Dat wil niet zeggen dat hij genezen is, want hij moet nog steeds behandeling krijgen en zal psychologisch opgevolgd worden. Beetje vreemd voor iemand waarvan de familie West bij hoog en bij laag blijft volhouden dat hij gewoon oververmoeid en gedehydrateerd was.

Kim Kardashian, die op bezoek was in New York, is onmiddellijk teruggekeerd naar huis om West te verwelkomen. De familie was in New York om het defilé van Victoria’s Secret te zien, en toonden daar ook openlijk hun steun voor Kardashians man. Hopelijk doet de kerstsfeer in familiekring West genoeg deugd om z’n tournee te hervatten, want die is tot nader order nog volledig afgezegd.

Gesponsorde artikelen