Goed nieuws voor de fans van ‘Big Mouth’, want Netflix geeft groen licht voor seizoenen vier, vijf én zes

De dag kon niet beter beginnen voor fans van Big Mouth, want Netflix heeft de animatiereeks voor nog eens drie seizoenen. Drie seizoenen en een Valentijnsspecial zijn er nu al, maar nu is er dus zekerheid over seizoenen nummer vier, vijf én zes.

De meeste berichten hier over Netflix gaan over de aankondiging van nieuwe series of het cancelen van anderen, maar dat een reeks opeens groen licht krijgt voor nog eens drie seizoenen is wel erg opmerkelijk. Deze vernieuwing is deel van een deal van meerdere jaren die Netflix gesloten heeft met het jonge animatiebedijf Brutus Pink. Het bedrijf bestaat uit het team achter Big Mouth.

Big Mouth is geïnspireerd op de jeugd van Nick Kroll en Andrew Goldberg. De serie draait om een groep vrienden en hun hormoonmonsters in de puberteit en behandelt thema’s als het veranderende lichaam en opkomende seksualiteit en doet dat op zo’n manier dat het duidelijk is dat Big Mouth zich in de eerste plaats op volwassenen richt. Naast deze reeks zal Brutus Pink ook andere animatieseries en -films gaan maken en produceren voor Netflix.

Big Mouth is één van de 50 series in onze lijst met beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen