Goed nieuws voor Netflix-fans met Android: vanaf nu kan je downloads opslaan op je geheugenkaart

Goed nieuws voor Netflix-fans met Android: vanaf nu kan je downloads opslaan op je geheugenkaart

Goed nieuws voor iedereen die graag overal naar Netflix kijkt want voor hen is Netflix nu nog handiger. Series die je download om offline te kunnen bekijken, kan je nu ook opslaan op een sd-geheugenkaart. Daarmee luistert Netflix naar de vele gebruikers die dat vroegen sinds eind november, toen downloaden mogelijk werd.

Wij zijn grote fans van Netflix, maar tot voor kort was het buitenshuis niet zo handig. Ofwel had je slechte verbinding, ofwel verbruikte je te veel mobiele data. Daarom heeft Netflix eind november ingevoerd dat je nu ook offline kan kijken door bepaalde films of series op voorhand te downloaden.

Het probleem is dat die downloads nogal veel geheugen innemen en je daarom nog steeds beperkt bent. Daarom vragen Android-gebruikers sindsdien vaak of het niet mogelijk is om die downloads op hun geheugenkaart op te slaan. Netflix heeft daarnaar geluisterd en vanaf vandaag kan je bij iedere download dus kiezen of die op het intern geheugen of op je sd-kaart wordt opgeslagen.

Om misbruik te vermijden kan je wel maar een beperkt aantal afleveringen tegelijk downloaden en blijven ze ook niet eeuwig staan. Het is ook niet mogelijk om de sd-kaart door te geven aan iemand anders zodat hij kan kijken, want de downloads werken enkel op het toestel waarop ze gedownload zijn.

Gesponsorde artikelen