Google, de plek waar Kim K. haar vakantiekiekje uit Thailand scoorde

Google, de plek waar Kim K. haar vakantiekiekje uit Thailand scoorde

Stel, je hebt geld genoeg om naar Thailand te reizen, je gaat er ook werkelijk naartoe, en je neemt waanzinnig veel foto’s. Dan is het logische gevolg toch dat je jouw eigenste eigen, unieke vakantiekiekjes deelt met de wereld, en niet bijvoorbeeld… een foto van Google? Niet als je Kim Kardashian heet dus. Zij haalde haar zogezegde Instagramfoto uit Thailand gewoon rechtstreeks van de zoekrobot.

Vorige week plaatste de Amerikaanse realityster (én verloofde van Kanye West) deze foto op haar Instagramaccount met het tekstje “Thank you for the beautiful memories Thailand“.

Het zomerse vakantiekiekje met de helderblauwe oceaan haalde meteen een heleboel likes en er werd massaal veel op gereageerd.

Maar wat bleek nu? De ‘unieke’ foto kwam rechtstreeks van Google. 

Een beetje vreemd, aangezien Kim wel degelijk op vakantie was in Thailand. En daar heeft ze ook ‘bewijzen’ van. De dagen ervoor postte ze immers al verschillende kiekjes uit het prachtige Aziatische land op Instagram.

Ja, ook in bikini.

Oké, Kim Kardashian beweert nergens dat ze de foto zelf genomen heeft. En met de zorg voor haar babydochter Nori en een trouwfeest op komst, begrijpen we dat het financieel niet altijd even eenvoudig is om het geschikte materiaal aan te schaffen om je eigen foto’s te nemen…

Maar Kim, weet Kanye hier al van?

Gesponsorde artikelen