Google Earth View post 1.000 nieuwe magnifieke foto’s

Yellowstone National Park United States
Google Earth View

Misschien is het al even geleden, maar waarschijnlijk ken je de app Google Earth wel. Hiermee kan je onze aardbol bekijken vanuit de ruimte. Tien jaar geleden voegde Google er nog een bonus aan toe: Google Earth View. Dat is een collectie van duizenden prachtige landschappen vanuit de ruimte bekeken.

De afbeeldingen van Earth View worden vooral gebruikt als achtergrond voor je smartphone of laptop. Voor de mensen met een Chromecast is het ook leuk als screensaver. De extensie op Google Chrome wordt door meer dan 1 miljoen mensen gebruikt.

Op 11 februari kondigde Google de grootste update van Earth View aan. Er werden 1.000 nieuwe afbeeldingen toegevoegd, wat het totaal op 2.500 afbeeldingen brengt. Er zijn meer locaties dan voordien en het is allemaal aangepast aan de hoge resolutie van hedendaagse schermen.

Sorteren op kleur

Het is niet makkelijk om wegwijs te geraken in de vele afbeeldingen. Daarom hebben ze nog een extra optie toegevoegd. Je kan de afbeeldingen sorteren naargelang de kleuren die je liever ziet. Dat maakt het des te leuker om op ontdekking te gaan naar de mooiste plekjes op de wereld. Wil je het zelf proberen? Klik dan hier.

Bron: Google

Gesponsorde artikelen