‘Goosebumps’-reboot van Disney+ krijgt officiële trailer

De zomervakantie is voorbij, dus is het volgende evenement op de agenda Halloween. Dat zal op Disney+ gevierd worden met de reboot van de legendarische reeks Goosebumps. Disney+ heeft nu de officiële trailer voor het nieuwe seizoen gelost.

Disney+ brengt dit jaar Goosebumps terug. Goosebumps was van 1995 tot 1998 te zien als televisieserie. Die serie was op zijn beurt gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van R.L. Stine, waarvan tussen 1992 en 1997 maar liefst 62 boeken verschenen. Het gaat daarbij telkens om horrorverhalen. En nu, 25 jaar nadat het laatste seizoen van de originele televisiereeks verscheen, komt Disney+ met een reboot.

Goosebumps

In de reboot van Goosebumps zullen we vijf tieners volgen die per ongeluk bovennatuurlijke krachten loslaten op de wereld. Ze moeten samenwerken om deze terug te verzamelen. Maar ondertussen ontdekken ze ook geheimen uit de jonge jaren van hun ouders.

De nieuwe reeks zal inspiratie halen uit de boeken Say Cheese and Die!The Haunted MaskThe Cuckoo Clock of DoomGo Eat Worms! en Night of the Living Dummy. Justin Long (Barbarian), Rachael Harris (Lucifer), Zack Morris (EastEnders), Isa Briones (Star Trek: Picard), Miles McKenna (Guilty Party), Ana Yi Puig (Gossip Girl) en Will Price (The Equalizer) zullen in de reboot te zien zijn.

Het nieuwe seizoen van Goosebumps zal bestaan uit tien afleveringen die vanaf vrijdag 13 oktober, net op tijd voor Halloween dus, te vinden zullen zijn op Disney+. Op vrijdag 13 oktober verschijnen de eerste vijf afleveringen. De volgende vijf verschijnen een week later, op vrijdag 20 oktober op de streamingdienst.

Bekijk hier de officiële trailer voor Goosebumps:

Goosebumps verschijnt op vrijdag 13 oktober op Disney+.

Meer
Lees meer...