‘Grace and Frankie’ krijgt trailer voor allerlaatste afleveringen

Het verhaal van Grace and Frankie is bijna uitverteld. Op vrijdag 29 april 2022 verschijnen de twaalf allerlaatste afleveringen van de reeks op Netflix. Seizoen 7B, zoals die afleveringen officieel heten, kreeg nu een officiële trailer.

De Netflixreeks Grace and Frankie is aan z’n sluitstuk toe. De sitcom met Jane Fonda (Grace) en Lily Tomlin (Frankie) in de hoofdrollen stopt na zeven seizoenen. Het eerste deel van het zevende en laatste seizoen verscheen al in augustus 2021. Maar later deze maand verschijnen de allerlaatste twaalf afleveringen.

Grace and Frankie

De sitcom Grace and Frankie werd gemaakt door Howard J. Morris en Marta Kauffman. Die laatste kan je kennen als een van de breinen achter de legendarische sitcom Friends. Grace and Frankie volgt – jawel – Grace en Frankie. Zij worden gedwongen om bij elkaar in te trekken wanneer hun echtgenoten bekennen dat ze al 20 jaar een relatie hebben. Grace en Frankie zijn heel verschillende vrouwen, maar merken al snel dat ze toch meer aan elkaar hebben dan ze aanvankelijk dachten.

Het eerste seizoen van Grace and Frankie verscheen in 2015, daarna volgde elk jaar een nieuw seizoen. De eerste vier afleveringen van het zevende seizoen verschenen in augustus 2021. Op vrijdag 29 april 2022 verschijnen de laatste twaalf afleveringen van dat seizoen en dus ook van de hele reeks.

Trailer

Netflix heeft nu de trailer voor die laatste afleveringen op de wereld losgelaten. De laatste afleveringen lijken vooral een ode te worden aan de vriendschap die de afgelopen seizoen ontstaan is tussen Grace en Frankie. Zo krijgen we in de trailer heel wat beelden uit de vorige seizoenen van de reeks te zien.

Maar ook in de laatste twaalf afleveringen staat er ons duidelijk nog heel wat te wachten en daar krijgen we in de trailer al een voorsmaakje van. Op het einde horen we Frankie toepasselijk zeggen: “We zijn nog niet klaar, en het beste moet nog komen.”

Bekijk hier de trailer voor de allerlaatste afleveringen van Grace and Frankie:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...