Grant Gustin hangt na negen jaar ‘The Flash’-kostuum aan de haak

De langlopende serie The Flash met acteur Grant Gustin loopt binnenkort op z’n einde. Dat het negende seizoen het laatste zou worden, is al een tijdje bekend. Maar daarvan zijn nu ook de opnames afgelopen. Dat maakt de acteur zelf bekend via Instagram. Daarmee neemt hij na negen jaar afscheid van de rol.

De allerlaatste aflevering van The Flash komt dit jaar nog uit. Na negen succesvolle seizoenen hangt acteur Grant Gustin zijn kostuum letterlijk en figuurlijk aan de haak.

The Flash

Naast het Marvel Cinematic Universe en het DC Extended Universe, is er natuurlijk ook de Arrowverse. Dat universum omvat vooral series op de Amerikaanse zender The CW Network en maakte in het verleden al shows als Supergirl, Superman & Lois, Arrow en The Flash. Die laatste komt nu binnenkort, na negen jaar, tot een einde.

The Flash vertelt het verhaal van Barry Allen (Grant Gustin) die na een ramp met een deeltjesversneller geraakt wordt door een bliksem. Daardoor belandt hij in coma en wordt hij maanden later wakker met een nieuwe kracht: supersnelheid.

“Laatste keer”

Ondertussen zijn we negen jaar verder en speelt acteur Grant Gustin al negen seizoenen lang de rol van Barry Allen. Maar daar komt binnenkort dus een einde aan. Dat negende seizoen zal namelijk het laatste zijn en wordt op dit moment al uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW. Daar zullen nog tien afleveringen verschijnen vooraleer op 24 mei 2023 de grote seriefinale wordt gedropt.

Die grote finale is nu ook opgenomen. Dat liet acteur Gustin gisteren weten op zijn Instagram. In een video nam hij dan ook afscheid van het personage dat hem negen jaar lang nauw aan het hart lag. “Ik hang mijn kostuum aan de haak”, staat er in het bijschrift te lezen. In de video zien we hoe de acteur zijn kostuum aan een kapstok in de kast hangt en het een laatste keer bedankt met “thanks, bud.

Bekijk de video van Grant Gustin hier:

Meer
Lees meer...