Left Right
scrollTop top

YouTube-kanaal gaat gratis anime streamen


YouTube-kanaal AnimeLog
© Screenshot YouTube

Op YouTube-kanaal AnimeLog アニメログ zullen in de toekomst verschillende anime series gratis te bekijken zijn. Het kanaal is vrijdag opgestart en zal afleveringen online plaatsen met officiële ondertiteling. Het is nog niet duidelijk wanneer ze met Engelse ondertiteling beschikbaar zullen zijn.

AnimeLog is een kanaal opgericht door AnalyzeLog, een Japans bedrijf dat online bedrijven en artiesten steunt. Het doel van dit YouTube-kanaal is om illegale downloads tegen te gaan.

Samenwerking

AnalyzeLog werkt samen met Toei Animation, Kodansha Comics, Nippon Animation, Tezuka Productions, Shogakukan-Shueisha Productions en Shinei Animation. Ze hopen om tegen het einde van 2020 30 bedrijven aan boord te hebben, goed voor 3.000 anime series.

Volgens Variety zullen op dit moment de afleveringen enkel beschikbaar zijn in het Japans, maar er zijn plannen om in de toekomst Engelse en Chinese ondertitelingen te voorzien.

The Adventures of Peter Pan van Nippon Animation komt al zeker naar het kanaal. Ook Katri, Girl of the Meadows zal beschikbaar zijn, net als Remi, Nobody’s Girl. My Daddy Long Legs, Tico of the Seven Seas en Story of the Alps: My Annette worden ook aan de lijst toegevoegd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update