Left Right
scrollTop top

Gratitude’ van Ingeborg niet door alle jeugdbewegingen met dankbaarheid ontvangen


Gratitude’ van Ingeborg niet door alle jeugdbewegingen met dankbaarheid ontvangen

De ex-Eurosongzangeres Ingeborg trad op tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. Ze bracht er haar nieuwste singel ‘Gratitude’. De aanwezige jongeren kweelden luidkeels mee en participeerden ook in de bijhorende en simpele groepschoreografie. Kortom, sfeer verzekerd, maar die was van korte duur.

Ingeborg beging namelijk een grove fout. Zo bedankte ze alle christelijke jeugdbewegingen, maar ze vergat de niet-christelijke. Dit zorgde voor de nodige reacties op Facebook, ze wordt zelfs beschuldigd van onder één hoedje te spelen met de kerk. “ Ik denk dat Ingeborg haar liedje gesponsord is door de katholieke kerk. Terwijl ze aan het zingen was, was ze alle christelijk geïnspireerde jongerenbeweging aan het ‘bedanken’ (meerdere keren zelfs) en vergat ze alle niet christelijk geïnspireerde jeugdbewegingen. Ze is nadien nog vlug even komen vertellen op de radio dat ze hun ‘per ongeluk’ vergeten was.” De post eindigde zelfs met de Hashtag: #nietoké #mnm

Daar stopte de complottheorie echter niet, iemand reageerde dat het hele voorval wel in de doofpot zou belanden. “Inderdaad!! En de katholieke media zal dat wel allemaal in de doofpot steken terwijl het Vaticaan Ingeborg rijkelijk zal belonen voor haar dappere acties tijdens de digitale kruistochten voor het winnen van nieuwe zieltjes. En dat allemaal omdat er in een geheim conclaaf is besloten dat de scouts persona non grada zijn.” De persoon in kwestie ging zelfs zo ver om te suggereren dat Dan Brown, schrijver van ‘The Da Vinci Code’, op de hoogte moest worden gebracht, omdat er anders een nieuwe kaskraker aan hem voorbij gaat.

Voorlopig blijft het wel bij theorieën en zijn er nog geen harde bewijzen voor gevonden. Dus laten we nog niet te hard van stapel lopen, we weten allemaal dat jeugdbewegingen wel van grapjes houden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539