Grote evenementen en optredens binnen en buiten Brussel worden geschrapt, bioscopen blijven gesloten

Grote evenementen en optredens binnen en buiten Brussel worden geschrapt, bioscopen blijven gesloten

Dreigingsniveau 4 en van vorige keer herinneren we ons nog dat er dan geen concerten plaatsvinden. Er is echter geen draaiboek voor terreurniveau 4. Op basis van wat er gebeurd is worden er concrete maatregelen genomen, op maat van de situatie. Voorlopig hoort daar het annuleren van concerten niet bij, maar toch zijn er diverse activiteiten geannuleerd, op eigen initiatief van de zalen of op advies.

Ancienne Belgique

De voor vandaag geplande concerten in Ancienne Belgique van Baroness en Sirius Plan zullen niet plaatsvinden uit respect voor de slachtoffers en de veiligheid van de bezoekers, dat tweet Ancienne Belgique. Er wordt naar nieuwe data voor deze concerten gezocht.

Het concert van Baroness wordt last-minute verplaatst naar een locatie in Nederland.

Het concert van Jett Rebel op 23 maart in Ancienne Belgique is uitgesteld naar 6 mei. Dat laat organisator Greenhouse Talent weten.

Alle andere geplande concerten deze week gaan vooralsnog door.

Het was met deze symbolische afbeelding dat Ancienne Belgique hun medeleven betuigde.

Botanique

Botanique heeft de activiteiten van vandaag en morgen geannuleerd.

Flagey en Bozar gesloten

Flagey is vandaag gesloten.

Ook Bozar blijft gesloten.

Geen schoolvoorstelling in hetPALEIS

Alle buitenschoolse activiteiten zijn geschrapt in Brussel en daarrond, ook de instelling voor jeugdtheater in Antwerpen, hetPALEIS, schrapt haar voorstelling van vandaag.

De Roma annuleert filmfestival

Het concert van Tindersticks vanavond in Het Depot gaat echter wél door. Er wordt wel gevraagd ALLE rugzakken thuis te laten.

Kinepolis Brussel en Brusselse vestigingen van UGC blijven dicht.

Als gevolg van de recente gebeurtenissen van deze morgen in Brussel en om redenen van veiligheid zullen de UGC bioscopen van Brussel (UGC Toison d’Or en UGC De Brouckère) vandaag worden gesloten (dinsdag 22 maart 2016).

Ook bij Kinepolis Brussel blijven de zalen tot nader order gesloten.Rond 15u30 is Kinepolis Antwerpen ontruimd op vraag van het federaal crisiscentrum. De bioscoop blijft de rest van de dag dicht. Ook de voorverkoop voor de rest van de week is opgeschort, tot er een tegenbericht komt.

Gesponsorde artikelen