Left Right
scrollTop top

Hack om look te pellen, verovert het internet


Look
© Photo by Mike Kenneally on Unsplash

Look pellen, het is een van de minst leuke taken aan koken. Maar iemand heeft een hack gevonden waarmee je in no time een teentje volledig pelt. En de hack zorgt er ook nog eens voor dat je niet meer moet zitten prutsen aan de look. Dubbele win? Wij dachten het wel.

Begin jij ook al te huiveren wanneer je in een recept ziet dat je vier teentjes look nodig hebt? Want look is natuurlijk lekker, maar niets is lastiger dan de teentjes pellen. Het is een plakkerige bedoening en je vingers ruiken nog enkele dagen naar look. Maar dankzij deze handige tip is dat binnenkort verleden tijd.

Snel, makkelijk en zonder gepruts

Twittergebruiker @VPestilenZ deelde haar hack op Twitter. Ze schreef: “Als iemand die veel Koreaans eten maakt, vind ik dit de makkelijkste manier om look te pellen”. In een filmpje toont ze hoe ze te werk gaat.

De lifehack is heel simpel. Je steekt je mes in een teentje en trekt het er dan met een draaibeweging uit. En zo blijf je over met een gepeld teentje look op je mes. Perfect dus voor als je veel look moet pellen.

Het filmpje ging viraal nadat Chrissy Teigen het retweette met de niets- maar tegelijk veelzeggende boodschap: “WHAAAAAAAT”. Chrissy is zelf ook een gepassioneerde kok, die ook haar eigen kookboeken heeft en nu heeft ze er dus een handige hack bij om look te pellen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636