Haha, serieus? Deze 2 vragen stelde Sam De Bruyn zijn Q-sidekick op hun eerste ‘date’

Haha, serieus? Deze 2 vragen stelde Sam De Bruyn zijn Q-sidekick op hun eerste ‘date’

Whoop, whoop, Sam De Bruyn zit voortaan op Qmusic, en dat doet ie niet alleen, maar wel met de voormalige JOE-presentatrice Heidi Van Tielen als geniale sidekick. Meteen ook de eerste samenwerking tussen de gloednieuwe collega’s. Straffer nog: ze moesten elkaar ook nog écht leren kennen. En dat verliep toch een heel klein beetje euh … bijzonder. 

Toch een verrassing, gisteren op de voorstelling van het nieuwe Qmusic: Sam De Bruyn zal niet alleen presenteren maar wel aan de zijde van de geweldige Heidi Van Tielen. En dat klikt blijkbaar goed: “Heidi is de max!”, roept Sam enthousiast op de vraag hoe gelukkig hij is met zijn gloednieuwe sidekick. Helaas hadden de twee nog nooit met elkaar samengewerkt en op enkele gemeenschappelijke vrienden na, kenden ze elkaar totaal niet. Al was dat snel gefikst. Blijkbaar …

“Toen ze mij voorstelden om met Heidi samen te werken, heb ik haar uitgenodigd in één van de bruinste kroegen van Gent”, legt de 28-jarige presentator uit. “Ik had het idee: ‘Als ze deze avond met mij overleeft, dan kan er weinig mislopen op de radio tussen 16 en 19 uur’. En dat is waanzinnig goed gegaan! Ik denk dat het heel snel duidelijk was dat er een klik was tussen ons.”

Ik weet die dingen inderdaad graag op voorhand, ja …

Feesten & alcohol

Eenzelfde verhaaltje dat we ook bij Heidi horen, al had Sam enkele cruciale details achterwege gelaten … “De twee dingen die hij me vroeg waren of ik graag feest en of ik graag alcohol drink”, lacht Heidi. Wat het antwoord was? “Ja en JA! En zo wist Sam meteen dat we een basis hadden waar we altijd op zouden kunnen terugvallen.”

Boodschap van Sam aan zijn nieuwe sidekick: “Heidi, sommige dingen moet je voor jezelf houden!” Al ontkent hij het grappige weetje niet: “Ik kan niet wegsteken dat ik graag eens een pintje drink of eens goed ga feesten. Mocht mijn nieuwe collega een tante nonneke geweest zijn dat daar waanzinnig tegen is, was het misschien iets moeilijker geweest. Ik zeg niet dat het niet kan, maar ja … ik weet dat inderdaad graag op voorhand.” (lacht)

“Massa’s blunders!”

Intussen zijn de twee volop bezig met proefopnames, en dat verloopt relatief goed: “We hebben allebei 7 à 8 jaar ervaring, dus het is natuurlijk niet compleet nieuw voor ons”, legt Heidi uit. Of ze al blunders hebben begaan? “MASSA’S! Zoals microfoons niet openzetten, en van die dingen. Maar zolang dat binnenskamers blijft en binnen twee weken niet op de radio, is het allemaal goed.”

Oh ja, Sam, je moet je niet ongerust maken: “Tuurlijk ben ik fan van Sam. Het is voor mij ook een hele eer om met hem samen te werken. Maar een groupie? Nee, dat ben ik niet. Ik ga niet voor zijn deur liggen en hem stalken.”

Een groupie? Nee, dat ben ik niet

Gelukkig is dat niet nodig, want vanaf 31 augustus heeft Heidi de Sam hélemaal voor haar alleen tussen 16-19uur. Nu ja, ongeveer toch … 😉

Gesponsorde artikelen