Hakuna Matata: Disney wil Beyonce strikken voor remake van The Lion King

Hakuna Matata: Disney wil Beyonce strikken voor remake van The Lion King

Nants ingonyama bagithi Baba! De regisseur van de Lion King zou aan Beyonce gevraagd hebben om Nala te spelen in de film. Eerder hebben Donald Glover en James Earl Jones bevestigd dat ze meespelen in de remake. 

Disney trekt tegenwoordig volop de kaart van Live Action-remakes van hun animatiefilms. Recent nog kwam Beauty and the Beast in de cinema. Daarvoor waren er al talloze anderen: Maleficent (2014), Cinderella (2015) of The Jungle Book in 2016. En laat het nu net de regisseur van The Jungle Book zijn die zich stort op één van Disney’s pareltjes: The Lion King uit 1994.

Zwanger

Jon Fareau, de regisseur van The Lion King, zou zangeres Beyonce Knowless gevraagd hebben om de stem van Nala te spelen in de film. Want de personages in De Leeuwenkoning zullen net zoals bij The Jungle Book via computeranimatie tot leven gebracht worden. Volgens medewerkers van de film heeft Beyonce nog niet toegezegd. Ze is zwanger van een tweeling en wil zich voorlopig daarop focussen. De regisseur zou de opnames willen plannen op de momenten dat Beyonce kan.

Onlangs heeft ze ook afgezegd voor het Desert Music And Arts Festival. Daar wordt ze vervangen door Lady Gaga. Maar als Beyonce toehapt, is dit de eerste film sinds ze in 2013 haar stem leende voor de film Epic. In 2009 deed ze ook al mee in de thriller Obsessed. In 2006 had ze een rol in de musicalfilm Dreamgirls.

Andere namen

Er zijn wel al twee andere namen bevestigd voor de film. Mufasa zal gespeeld worden door James Earl Jones en Simba, de hoofdrol, door Donald Glover.

Gesponsorde artikelen