Hakuna matata: Simba is terug! Disney komt nog dit jaar met nieuwe Lion King-film

Hakuna matata: Simba is terug! Disney komt nog dit jaar met nieuwe Lion King-film

Het verhaal van de Leeuwenkoning dateert intussen al van 1994, maar de kleine Simba leeft nog steeds voort bij zij die toen jong waren. En we hebben goed nieuws: de Lion King is terug! Disney heeft aangekondigd dat er met The Lion Guard een nieuwe film gemaakt wordt, die nog dit jaar uitkomt.

The Lion Guard: Return of the Roar is de volledige naam van de nieuwe film, die een prequel moet vormen op de tv-serie The Lion Guard die volgend jaar begint. De film vertelt het verhaal van Kion, de tweede zoon van Simba en Nala. Hij moet de leider worden van de Leeuwengarde, een team dat de omgeving veilig moet houden van indringers.
Ook de stemmencast is intussen bekend gemaakt. James Earl Jones en Ernie Sabella nemen hun rollen als Mufasa en Pumbaa opnieuw op, terwijl Rob Lowe de stem van Simba verzorgt, en Gabrielle Union die van Nala. Het lijkt er echter niet op dat Nathan Lane, de stem van Timon, dit keer van de partij is. Er worden ook enkele nieuwe dieren geïntroduceerd: Ono de reiger, Fuli de cheeta en Beshte het nijlpaard.

Gesponsorde artikelen