‘Haldis een pintje’ meteen een succes: op drie in Vlaamse Ultratop en hit op YouTube

‘Haldis een pintje’ meteen een succes: op drie in Vlaamse Ultratop en hit op YouTube

Ook nu de laatste aflevering van ‘De Biker Boys’ op één werd uitgezonden, moeten we ‘Den Haldis’ niet meteen missen. Het ambiancenummer ‘Haldis een pintje’ uit de laatste aflevering komt namelijk op een derde plaats binnen in de Ultratop, en ook op YouTube is het nummer een hit.

Programmamaker Bart De Pauw had meteen door dat hij goud in handen had met Haldis, de fixer die in geen tijd het grote publiek rond zijn vinger wist te draaien. Maar nu Berre, Benji en Jocke vermist zijn, moet Haldis op een andere manier zijn kost verdienen. In de laatste aflevering lanceerde hij dan ook in samenwerking met Patje Krimson een feesthit in de Carré: Haldis een pintje!

Het Nieuwsblad meldt vandaag dat het ambiancenummer al meteen op de derde plaats in de Vlaamse Ultratop is binnengekomen, net achter Ghost Rockers en Wim Leys. De carnavalsperiode is dan ook het ideale moment om zo’n hit te lanceren. Ook het internet kan niet genoeg krijgen van de bekendste fixer van Vlaanderen. Op YouTube werd het nummer al meer dan 115.000 keer bekeken.

Gesponsorde artikelen