Hallelujah! Morgan Freeman leent zijn goddelijke stem uit om een gps in te spreken 

Hallelujah! Morgan Freeman leent zijn goddelijke stem uit om een gps in te spreken 

Ons leven gaat binnenkort zoveel zaliger worden, want the one and only Morgan Freeman leent z’n stem uit aan gps-applicatie Waze. Ja, je leest het goed: de unieke, warme, … stem van Morgan Freeman zal je begeleiden naar waar je moet gaan. 

’t Leven zit boordevol vragen. Waar wil ik naartoe? Hoe geraak ik daar? Wie zal me leiden? En wie is er beter geschikt om ons te begeleiden dan God? Jeps, binnenkort zal je de warme stem van Morgan Freeman je wegaanwijzingen geven via de gps-app Waze.

Natuurlijk leent Freeman z’n stem niet zomaar uit aan de app, die eigendom is van Google. Het is eigenlijk een marketingstunt om zijn nieuwe film, London Has Fallen, te promoten. Die film komt bij ons begin maart dit jaar op het witte doek.

Freeman is niet de eerste celebrity die een gps-stem inspreekt. Ook Arnold Schwarzenegger en Kevin Hart hebben hun stem al uitgeleend aan Waze. Bij Schwarzenegger was dat om z’n film Terminator te promoten en bij Hart was het een stunt voor Ride Along. Of wij in België ook de stem van Freeman gaan kunnen downloaden, is nog niet zeker.

We kunnen niet wachten om zijn gps-stem te horen!

Bron: The Time

Gesponsorde artikelen