Hallucinant: bereken hier hoelang de Kardashians nodig hebben om jouw maandloon te verdienen

Hallucinant: bereken hier hoelang de Kardashians nodig hebben om jouw maandloon te verdienen

Dat de Kardashians stinkend rijk zijn, dat staat als een paal boven water. Maar nu bestaat er ook een website die berekent hoelang de queens of Calabasas nodig hebben om jouw maandloon te verdienen. En euhm, da’s wel héél snel. 

Op de website You vs The Kardashians kan je berekenen hoelang de dames van de Kardashian Klan erover doen om jouw maandloon te verdienen. En da’s best confronterend. Om een maandloon van 3.401 euro (het gemiddelde Belgische brutomaandloon) te verdienen doet Kim Kardashian amper 47 minuten. Haar zusjes en moeder hinken een beetje achterop. Maar toch heeft zelfs slechtsverdienende Kardashian-zus Kourtney met 4 uur niet echt te klagen.

1,62 dollar per seconde

De site houdt verder ook andere cijfers bij, onder andere hoeveel de Kardashians verdienen per jaar, dag, uur, minuut en seconde. En ook dat is werkelijk hallucinant. Zo verdient Kim elke seconde 1,62 dollar en komt zelfs de ‘armste’ der Kardashians, Kourtney, nog steeds aan een jaarloon van 10 miljoen. Had je 10 miljoen wat zou jij dan doen? Wel, een realityreeks maken over je familie en leven als koning(in) in Calabasas.

Gesponsorde artikelen