Handig: een simkaart waarmee je overal ter wereld kan chatten via WhatsApp

Handig: een simkaart waarmee je overal ter wereld kan chatten via WhatsApp

Goed nieuws voor iedereen die af en toe naar het buitenland trekt: de zoektocht naar wifi om toch maar een berichtje naar je mama te kunnen verzenden is voorbij! Het Italiaanse bedrijf Zeromobile lanceert de ‘WhatSim’, een simkaart die je de mogelijkheid geeft om (bijna) overal ter wereld via WhatsApp berichtjes te sturen. Zelfs in landen waar amper internetverbinding is. 

De WhatSim is niet zomaar een simkaart. Het kaartje is ontworpen om te chatten via WhatsApp, en dat wereldwijd, gratis en zonder limiet. WhatSim werkt samen met meer dan 400 operatoren in zo’n 150 landen. Als je aankomt in een ander land, zoekt je smartphone de operator met het beste bereik. 

Het prijskaartje dat aan de simkaart hangt, bedraagt tussen de vijf en de tien euro per jaar, naargelang in welk land je vertoeft. Om foto’s, filmpjes of gesproken berichten te verzenden moet je wel extra betalen. 

Je kan nu hier al je WhatSim bestellen, maar de leveringen starten pas vanaf 26 februari. Benieuwd of de nieuwe soort simkaart aan de verwachtingen zal voldoen. 

Gesponsorde artikelen