Handig, schattig én goedkoop: wij willen deze macaron waarmee je twee weken perfecte nagels hebt

Handig, schattig én goedkoop: wij willen deze macaron waarmee je twee weken perfecte nagels hebt

Wie graag perfect gelakte nagels heeft, moet er soms heel wat tijd en geld voor overhebben … zeker als je graag gelnagellak wil. Maar dat is vanaf nu verleden tijd, want de Le Mini Macaron is schattig, handig én goedkoop!

Als je twee weken perfecte, glanzende nagels wil zonder ze te moeten bijwerken, is gellak natuurlijk dé oplossing. Maar er is ook een keerzijde van de medaille: voor zo’n manicure moet je dikwijls naar een nagelsalon en dat kost al snel zo’n 30-40 euro voor één keer. Leuk om eens te laten doen voor een speciale gelegenheid, maar als je het om de twee tot drie weken herhaalt, kan het al snel een dure zaak worden.

Maar dankzij Le Mini Macaron is dat nu voorgoed verleden tijd, want met het handige apparaatje breng je voortaan zelf gellak aan. Het is extreem gebruiksvriendelijk en het ziet er superschattig uit: een nageldroger in de vorm van een macaron!

Zo gebruik je het:

De macaron heeft ook echt de grootte van een koekje en heeft een opening waar precies één vinger in past. Gedurende dertig seconden droogt je gellak onder de ledlamp en je bent meteen good to go. Je hebt zelfs geen stopcontact nodig, want er zit een USB-verbinding aan.

En misschien het beste van al: het setje kost maar 35 dollar, wat nog geen 30 euro is. In de verpakking zit het USB-lampje in de vorm van een macaron, een nagelvijl, removerdoekjes, een bokkenpootje om je nagelriemen terug te duwen en uiteraard de gelnagellak. Je kan je kleurtjes ook zelf kiezen. Er zijn alvast opties genoeg: van lichtroze tot vuurrood en diep bordeaux. En als je een paar extra lakjes wil, betaal je 15 dollar of een kleine 13 euro per stuk.

Verkocht, zeggen wij daartegen!

Gesponsorde artikelen