‘Hannibal’-fans: opgelet! Mads Mikkelsen komt naar FACTS!

‘Hannibal’-fans: opgelet! Mads Mikkelsen komt naar FACTS!

Vrienden van de Scandinavische hooglanden en gletsjer of fans van het psychopatische en kannibalistische personage Hannibal: grijp jullie kans. Mads Mikkelsen, meneer Hannibal Lecter, komt naar België in de lente. Op 6 en 7 april om precies te zijn, laat de Belgische comic-con FACTS weten.

Of hij nu Le Chiffre speelt in Casino Royal, Kaecilius in Dr. Strange of hij zich in de huid van Dr. Lecter schuift in Hannibal, Mads Mikkelsen verandert zowat altijd in een prachtig personage dat zowel ijskoude schoonheid als een scherpe blik combineert. Lachen doet hij bijna nooit, en dat kan je binnenkort live gaan observeren.

De Marvel, Star Wars en James Bond-acteur (in hoe veel franchises kan je spelen, serieus?) komt ons deze lente verblijden met zijn aanwezigheid; De komende editie van FACTS is Mikkelsen namelijk beschikbaar voor talks, handtekeningen en selfiemogelijkheden. Die editie gaat door op 6 en 7 april, je hoeft dus niet lang meer te wachten.

Liefde, respect en kannibalisme

Mikkelsen is er de laatste jaren in geslaagd om een glamourlaagje te geven aan een ongewoon onderwerp: kannibalisme. De bekendste kannibaal in de filmwereld, Hannibal Lecter, wordt door zijn acteerprestatie bijna sexy. En dat terwijl hij je vader kan zijn: Mikkelsen is er intussen 53.

Het is ook niet de eerste keer dat FACTS een paar grote namen weet te strikken. Vorig jaar pakten ze uit met niemand minder dan John Barrowman (Doctor Who, Torchwood), David Tennant (Doctor Who, Broadchurch, Jessica Jones, Harry Potter) en Tom Felton (Draco Malfoy uit Harry Potter). Met Mikkelsen spreken ze opnieuw tot het hart van de fans, want Mikkelsen mag dan gekend staan voor James Bond, wij verwachten een lánge rij Hannibal-fans.

Eén adres dus: 6 en 7 april, Flanders Expo Gent voor FACTS.

Gesponsorde artikelen