Harry en Meghan bis: deze acteurs gaan het royale paar spelen in een nieuwe film

Harry en Meghan bis: deze acteurs gaan het royale paar spelen in een nieuwe film

Het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry was hét sprookjeshuwelijk van 2018. Nu de twee een kindje verwachten, is het tijd voor een volgende stap, dachten ze bij de filmstudio’s. Dus castte Lifetime een Harry en een Meghan om het koppel in het eerste jaar van hun huwelijk te spelen. De reacties zijn … nou. Kijk gerust zelf.

Nu de voormalige Amerikaanse actrice Meghan Markle niet meer zelf op het witte doek te zien is, ziet het Lifetime-tv-netwerk enkel goede redenen om haar te laten portretteren door andere actrices. Harry en Meghan: Becoming Royal is de volgende film die de zender laat maken over het sprookjesverhaal tussen prins Harry en Meghan.

Daar hebben ze nu ook een finale casting voor gemaakt: Tiffanie Marie Smith zal Meghan Markle gestalte geven. Charlie Field wordt het evenbeeld van prins Harry. Natuurlijk kan je geen carboncopy verwachten van de echte personen, maar het publiek reageert dus nogal wisselvallig. Misschien kan je zelf zien waarom.

Dit zijn de acteurs die Harry en Meghan gaan spelen

Wie zijn Charlie Field en Tiffany Smith?

Tiffany Marie Smith lijkt ontzettend hard op het personage dat ze moet spelen. Maar op de casting van Charlie Field komt erg veel commentaar. Hij is dan wel ros, maar zijn ogen zien er heel anders uit en hij kijkt op heel veel professionele foto’s heel serieus. Da’s heel anders dan de guitige blik waar Meghan verliefd op is geworden.

Je kent Tiffany Marie Smith trouwens van rollen in Supernatural en Jane The Virgin. Charlie Field is, voor de Britse historische romansliefhebbers, te zien in Poldark. Toch heeft Field nog niet zo veel op zijn cv staan, deze rol als prins Harry brengt hem ongetwijfeld meer bekendheid. Al is Twitter niet overtuigd dat hij een geloofwaardige prins Harry kan neerzetten.

Gesponsorde artikelen