‘Harry & Meghan’: Netfix deelt eerste clip van Volume II

Nadat het eerste deel van de beruchte en veel besproken documentaire over prins Harry en Meghan Markle – voor in het Verenigd Koninkrijk – al voor heel wat ophef zorgde, is het uitkijken naar het tweede deel. Netflix deelde zojuist een eerste clip uit Volume II van Harry & Meghan, dat op vrijdag 15 december 2022 uitkomt.

Dat het leven in het Britse koningshuis er soms als een soap uitziet, hoeven we je niet meer te vertellen. Sinds de komst van de fictiereeks The Crown en het vertrek van prins Harry naar de Verenigde Staten, wordt het koningshuis nauwlettend in de gaten gehouden. De geruchtenmolen lijkt niet stil te staan, en daar doen prins Harry en Meghan Markle met hun nieuwe docureeks op Netflix nog een schepje bovenop doen.

De eerste drie van zes aflevering van Harry & Meghan zijn sinds afgelopen vrijdag te bekijken op Netflix. Eind maart 2020 namen prins Harry en Meghan Markle afscheid als senior royals van het Britse koningshuis. Het eerste deel van documentairereeks ging vooral over hoe het koppel haar elkaar had leren kennen en de moeilijke integratie in het Britse koningshuis. Vooral in het Verenigd Koninkrijk is er veel kritiek op de docu.

Openingsdans

Eén week na de eerste drie afleveringen lost Netflix de volgend drie – en meteen ook laatste – afleveringen. Of we daarin nog veel onthullingen zullen te weten komen, blijft voorlopig gissen. Netflix deelde ter promotie namelijk geen echte trailer, maar enkel een korte clip uit Volume II van Harry & Meghan. Daarin zien we hoe het koppel hun openingsdans bespreekt. De sfeer in het fragment is, in tegenstelling tot veel andere scènes uit de docuserie, opvallend vrolijk.

Bekijk hier de clip uit Harry & Meghan op Netflix:

Het eerste deel van Harry & Meghan is nu te zien op Netlix. Het tweede deel volgt op vrijdag 15 december 2022.

Meer
Lees meer...