Harry Potter-fan en op zoek naar een leuk appartementje? Harry Potter z’n kast onder de trap staat te huur!

Harry Potter-fan en op zoek naar een leuk appartementje? Harry Potter z’n kast onder de trap staat te huur!

Ben je op appartementenjacht en ben je een Harry Potter-fan? Dan hebben wij het perfecte plekje voor je gevonden. De kast onder de trap waar Harry Potter vaak werd opgesloten wanneer hij bij zijn oom en tante was, staat nu te huur.

Die brief van Zweinstein blijft maar op zich laten wachten, maar in tussentijd kan je je al een beetje Harry Potter wanen. Op de immosite van London Fox kan je nu de kast onder de trap huren waar Harry werd opgesloten wanneer hij bij de Duffelingen verbleef. Het ‘kamertje’ in het huis in de Ligusterlaan staat te huur voor amper 130 pond, dat is net iets meer dan 150 euro.

Het staat aangeprezen als “een eigenaardig klein kamertje in een halfopen bebouwing, waar net een enkel bed in past. Het is ideaal voor wie een minimalistische levensstijl heeft” zo zegt de advertentie. Al komt het ook met een aantal waarschuwingen: “Stof trekt spinnen aan, de deur kan enkel gesloten worden van buitenaf en er wordt verwacht dat je goed overeenkomt met de eigenaars, drie Dreuzels.” Maar het belangrijkste is misschien wel dat je kleiner moet zijn dan 1m62. Het is dus niet voor iedereen.

Niets buitengewoons

Het huis is gelegen in een “rustig dorpje waar nooit iets buitengewoons gebeurt” en het ligt dichtbij een treinstation. Met de trein ben je op dertig minuutjes aan het Paddington treinstation en is dus perfect om naar Wegisweg te reizen. En er zijn een hoop scholen in de buurt, waaronder de Gesloten Inrichting voor Onverbeterlijke Jonge Criminelen.

Onderaan de advertentie staat een maandelijkse huur van 50 tot 75 pond, 58 tot 87 euro. Een pak minder dus dan de 150 euro die ze eerst vermelden. Al zijn daar de vaste kosten, maaltijden en het schoonmaken niet in inbegrepen. “In fact, je zal moeten schoonmaken en koken voor de drie andere Dreuzels in het huis.”

Gesponsorde artikelen