‘Harry Potter’-fans zonder toverkracht kunnen terecht in een ‘Zweinstein’ voor dreuzels met ambitie

‘Harry Potter’-fans zonder toverkracht kunnen terecht in een ‘Zweinstein’ voor dreuzels met ambitie

Jij weet in welk huis je thuishoort en je wil net als Harry Potter de wereld verdedigen tegen het kwade? Zwerkbal, toverdranken, sorteerhoeden en Verweer tegen de Zwarte Kunsten doen jouw hart sneller slaan? Dan kan je, voor het derde jaar op rij, naar deze magische school voor dreuzels die niet naar Zweinstein kunnen. En ja, ook jij kan student worden aan Mimbus.

De Mimbulus Mimbletonia-school, Zweinstein voor amateurs en Harry Potter-fanaten, zeg maar, is aan zijn derde jaargang toe. Op Mimbus kan ook jij deel uitmaken van 200 studenten, die samen vier huizen van een toverschool vormen en die samen de strijd tegen het kwaad aangaan. Alles speelt zich af in, hoe kan het ook anders, het universum van Harry Potter.

Griffoendor!

Dus, heb jij Griffoendor-, Zwadderich-, Huffelpuff- of Ravenklauwbloed door je aderen stromen, is J.K. Rowling de énige schrijfster van de Bijbel of wil je gewoon echt leren toveren, dan kan je meedoen aan dit jaarlijkse evenement.

De toverschool blaast verzamelen tussen 30 mei en 2 juni 2019, in het Jolibert-kasteel in Lot-et Garonne in Aquitanië, Frankrijk. De ervaring kost je 200 euro. De inschrijvingen voor 2019 zijn wel al van start gegaan, je betaalt je inschrijvingsgeld dus wel beter sneller dan later. Het programma kan je hier vinden.

Dit is hoe het er vorig jaar uitzag:

Facebook Ecole des Mimbus

Er staan ook veel leuke foto’s op Instagram.

Gesponsorde artikelen