Left Right
scrollTop top

‘Harry Potter’-hond luistert enkel naar spreuken die rechtstreeks uit Zweinstein komen


‘Harry Potter’-hond luistert enkel naar spreuken die rechtstreeks uit Zweinstein komen

Als ‘Harry Potter’-fan wil je natuurlijk zo veel mogelijk elementen uit de toverwereld in je dagelijkse leven stoppen. Dan ga je dit ook een geweldig idee vinden: Remus, de hond van ”Harry Potter-fan Anna Brisbin, luistert enkel naar spreuken uit de boeken van J.K. Rowling. En daar heeft Brisbin een heel kanaal aan gewijd. Accio

Geen Zweinsteinbrief gekregen? Geen probleem. YouTubester Anna Brisbin is een gigantische Harry Potter-fan. En als zij niet naar Zweinstein kan, dan gaat zij wel gewoon naar Zweinstein. Brisbin zocht een goede reden om de godganse dag spreuken uit de Harry Potter-reeks uit te spreken en die heeft ze gevonden ook, onder de vorm van hondje Remus (naar Remus Lupin). Die luistert enkel naar toverspreuken uit de populaire boekenreeks van J.K. Rowling.

Asielhonden krijgen hier ook een Zweinstein-huis toegewezen!

Avada Kedavra

Remus, die trouwens een Instagramaccount heeft waar je al z’n magische trucjes kan volgen, kan alles wat een gewone hond ook kan, maar je moet je Harry Potter-kennis wel etaleren om hem te laten doen wat je wil. Zo gaat hij voor dood liggen bij Avada Kedavra, maar ook bij Stupify, de verlammingsspreuk. Of hij ook weer rechtkomt na Avada Kedavra, dat laten we jullie zelf uitzoeken. Na een Stupify-spreuk maak je Remus terug ‘wakker’ met Wingardium Leviosa. Wel juist uitspreken, jongens.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Als je Ascendio roept naar Remus, de spreuk om iemand in de lucht te laten schieten, loopt ie de trap op. En met ‘Descendo’, de spreuk om iemand opnieuw te laten zakken, komt hij gewoon netjes terug. Ben je op zoek naar Remus, dan roep je simpelweg Revelio. In de Harry Potter-films laat die spreuk sporen van menselijke aanwezigheid zien, maar kom, laat ons niet te moeilijk doen.

De Harry Potter-boeken zitten beter in elkaar dan je denkt!

Accio bal!

Oh, en ja. Je kan Remus natuurlijk laten apporteren. Met Accio, dat spreekt voor zich. Heeft Remus per ongeluk je favoriete paar sloffen vast, dan doe je hem die loslaten door Expelliarmus te roepen. Als het goed genoeg is om Voldemort te verslaan, dan is het goed genoeg voor ons, toch?

Om de magie compleet te maken, heeft Brisbin er ook nog eens voor gezorgd dat Remus het beste naar zijn commando’s/spreuken luistert als je er begeleidende toverstokgebaren mee maakt. En zoals het een echte Zweinstein-student betaamt, is hij helemaal in Zweinstein-uniform verkleed. Dat is mét pull en kleine das. Té lief, toch? Wij menen op te maken dat Remus een Griffoendor is. En we weten allemaal wat Dumbledore daar op te zeggen zou hebben.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396