Left Right
scrollTop top

Gigantische Harry Potter-winkel opent deze zomer in New York


Harry Potter
© Warner Bros.

Goed nieuws voor alle fans van Harry Potter want deze zomer opent in New York de allereerste officiële flagship store die volledig in het teken staat van de boeken en films van Harry Potter en Fantastic Beasts.

Deze zomer is het al 23 jaar geleden dat J.K. Rowling haar eerste boek van Harry Potter publiceerde. Ondertussen zijn er van de bekendste tovenaar al heel wat boeken, films, … en vooral miljoenen fans.

Voor die fans opent Warner Bros. nu een gigantische winkel vol merchandise. De winkel, aan 935 Broadway, zal maar liefst drie verdiepingen en 20.000 vierkante meter groot zijn. Het wordt de grootste collectie van producten van Harry Potter en Fantastic Beasts ter wereld. Speciaal voor de opening van die eerste flagship store komt er zelfs een nieuwe, exclusieve collectie toverstaffen.

Must-visit voor alle fans

“Dit wordt de grootste Harry Potter-winkel ter wereld en een must-visit bestemming voor alle fans van Harry Potter. Zij kunnen er een interactieve ervaring beleven en vinden er talloze fotomogelijkheden eens ze de wondere wereld binnen stappen”, zegt Sarah Roots van Warner Bros. in het persbericht.

Harry Potter New York Flagship store
Zo zou de Harry Potter-winkel in New York eruit moeten zien (Bron: Warner Bros.)

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810