Harry Potter wordt 20 jaar en komt met een speciale verrassing!

Harry Potter wordt 20 jaar en komt met een speciale verrassing!

Opnieuw leesplezier, want Harry Potter wordt 20 jaar! Dat betekent dat er een speciale heruitgave van de serie komt. Wat?? Ja hoor, van alle zeven boeken! De Amerikaanse illustrator Brian Selznick krijgt de eer om de covers te tekenen. De boeken vormen een grote poster met alle hoogtepunten uit het verhaal. 

Alle Harry Potter-fans zouden nu uit hun dak moeten gaan, want er komt een heruitgave van de serie en dat ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van Harry Potter. De grootste uitdaging van het project gaat naar de Amerikaanse illustrator Brian Selznick. “Een van de meest uitdagende aspecten in het proces was om zeven covers te tekenen, die ook op zichzelf zouden kunnen staan terwijl ze samen ook een mooi groot beeld zouden moeten vormen”, vertelt Selznick.

Mooie kans

Na tientallen schetsen was Selznick uiteindelijk tevreden met zijn werk. Hij heeft een grote liefde voor boeken en is dan ook blij dat hij de illustraties mag maken. “Ik vind het geweldig dat ik deel uitmaak van deze 20ste verjaardagsviering en kijk ernaar uit om Harry Potter-fans en lezers in het hele land te ontmoeten”, zegt hij.

Het enige minpuntje is dat de boeken in juli enkel nog in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn. Brian Selznick zal ook nog een speciale verzamelbox ontwerpen waarin alle boeken zitten.

Gesponsorde artikelen