Left Right
scrollTop top

Is dit Harry Styles’ bizarre TikTok-profiel?


Harry Styles
© Isopix

Zanger Harry Styles zit niet op TikTok, althans officieel. Fans van de zanger zijn er namelijk van overtuigd dat dit vreemde TikTokprofiel eigenlijk van de zanger is.

Wie Harry Styles een beetje kent, weet dat de zanger slash acteur niet vies is van een mopje hier of daar. En dat zou hij nu ook tonen op de populaire video-app TikTok.

@terrytome

Het TikTok-profiel in kwestie heet @terrytome en heeft geen echt gezicht. In de filmpjes zijn enkel een hand met een zwarte handschoen te zien en een Otamatone. Dat laatste is een Japanse elektronisch muziekinstrument in de vorm van een muzieknoot waarbij je de toonhoogte bepaalt op de stok en de mond opent om geluid te maken.

Terry Tome gebruikt de Otamatone dus om op TikTok verschillende nummers te spelen. De echte identiteit van Terry blijft geheim en door de handschoen hebben we enorm weinig herkenningspunten. Toch denken fans te weten wie er achter het account zit.

Harry Styles?

Er zijn verschillende aanwijzingen dat het hier om Harry Styles gaat. Zo linkt het TikTokprofiel naar Treat People With Kindness, de website waarop Harry Styles merchandise verkoopt ten voordele van verschillende goede doelen.

Daarnaast is het ook opmerkelijk dat Terry handschoenen draagt. Iemand herkennen aan z’n handen, is natuurlijk niet makkelijk. Tenzij de persoon in kwestie tatoeages heeft op z’n handen. En dat is toevallig het geval bij Harry Styles.

Verder is het ook opmerkelijk dat Terry Tome zich in z’n nummerkeuze beperkt tot Harry Styles en One Direction. Maar er is één nummer dat de fans echt aan het denken zet. Terry Tome heeft namelijk een cover gemaakt van het nummer Medicine van Harry Styles. Dat nummer is nooit echt uitgebracht en Harry heeft het maar een handvol keer live gebracht. Daardoor bestaan er enkel fragmenten die opgenomen zijn tijdens de concerten. Toch lijkt Terry Tome in het bezit te zijn van de studioversie van Medicine. Toen iemand Terry vroeg of hij de studioversie had, antwoordde hij: “Ik- Nee. Nee, ik heb die niet.” Toch is het duidelijk dat het hier niet gaat om de opname van een concert, daarvoor is de kwaliteit te goed. Voor fans is het alvast hét bewijs dat Harry Terry Tome is en dat zijn nieuwste hobby dus Otamatone-spelen is.

@terrytome

?Shhhh ##harrystyles ##medicine ##terrytome ##red ##special ##fyp @hshq

♬ original sound – terrytome
@terrytome

?The part of Kiwi that everyone asked for. ##harrystyles ##cover ##kiwi ##cactus @hshq

♬ original sound – terrytome
@terrytome

?End of the Day by One Direction! ##cover ##10Yearsof1D ##EndoftheDay ##terrytome ##fyp ##OneDirection ##love

♬ original sound – terrytome

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572