Harry Styles kust James Corden vol op de mond in nieuwe ‘Christmas Carpool Karaoke’

Tijdens de kerstperiode mag er al eens wat liefde gedeeld worden. Zo dachten ook Harry Styles en James Corden, die elkaar in de speciale Christmas Carpool Karaoke een stevige zoen op de mond gaven. 

Net zoals vorig jaar heeft James Corden een speciale Carpool Karaoke uitgebracht voor de kerstperiode. Deze keer zien we sterren als Katy Perry, Bruno Mars, The Foo Fighters en Ed Sheeran meezingen met ‘Santa Claus Is Comin’ To Town’. Maar vooral op het einde krijgen we een magisch moment te zien.

Merry Christmas, Harold”

In de video zien we iedereen vrolijk meezingen met ‘Santa Claus Is Comin’ To Town’. Op het einde deelt James Corden zijn gelukwensen uit aan zijn passagiers. Maar van Harry Styles krijgt hij toch iets meer dan een simpele “Merry Christmas“. Ja, hij krijgt een stevige zoen op de mond van de 23-jarige zanger.

Harry Styles liet eerder dit jaar nog in een interview met The Sun weten dat hij zich niet wilde labellen als hetero- dan wel homoseksueel. “Iedereen moet gewoon samen zijn met wie ze willen samen zijn”, zei hij daar verder over.

Bekijk de Christmas Carpool Karaoke, inclusief de kus op 2:07, hier:

Meer
Lees meer...