Harry Styles-tattoo op hoofd van meisje is fake

Harry Styles-tattoo op hoofd van meisje is fake

Het verhaal over de zangeres die een tattoo van Harry Styles op haar gezicht zou gezet hebben, is fake. Naar eigen zeggen deed ze de stunt om promotie te maken voor de voormalige One Direction-ster. Zot zijn doet geen zeer zeker?

Een aantal dagen geleden verbaasde de Amerikaanse zangeres Kelsy Karter iedereen toen ze beelden deelde van een tattoo van Harry Styles op haar gezicht met de hele wereld deelde. De het tattoogezicht leek eigenlijk helemaal niet zo hard op dat van Harry Styles en Karter werd door sommigen “gek” en “idioot” genoemd op Instagram.

Het is niet helemaal een verrassing, maar Kelsy heeft nu onthuld dat haar nieuwe tattoo helemaal niet permanent was. Om de 25ste verjaardag van Harry in de verf te zetten, deelde Kelsy een filmpje waarin ze vertelt dat ze de tattoo vervalst had “om Harry te promoten”.

Ze had het ook over een lied dat ze schreef voor Harry Styles: “Mijn hond Diva is gestorven. Mijn relatie was voorbij. Het laatste wat ik wou, is nog een triest liedje daarover schrijven. Maar hoe krijg ik aandacht? Wat zouden rocklegendes die mij geïnspireerd hebben, gedaan hebben in 2019?”

Kelsy geeft toe dat ze met een make-upartiest samenwerkte voor de tattoo: “We wisten dat het er belachelijk uitzag. Dat was net het punt. We hadden je aandacht.”

De fake tattoo:

Met voorbedachte rade

Het lijkt erop dat Kelsy Karter deze snode plannen trouwens al langer wou uitvoeren. Zo schreef ze op 18 januari op Twitter: “Ik weet eindelijk wat ik Harry ga geven voor zijn verjaardag.”

Gesponsorde artikelen