Harry Styles verkoopt T-shirts ten voordele voor de strijd tegen het coronavirus

Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd. Zo doneren heel wat beroemdheden geld aan organisaties die strijden tegen de verspreiding van het coronavirus. En ook Harry Styles doet mee op een creatieve manier.

Britse zanger Harry Styles ontwierp een speciale T-shirt naar aanleiding van de coronacrisis. De opbrengsten van de verkoop gaan naar het ‘Covid-19 Solidarity Response Fund’ van de Wereldgezondheidsorganisatie.

‘Stay home. Stay Safe.’

Op het witte T-shirt staat vooraan de tekst ‘Stay home. Stay safe. Protect each other.’, achteraan staat ‘This T-shirt fights Covid-19. Treat people with kindness’. De T-shirt is voor 24 euro beperkt verkrijgbaar in de shop van de officiële website van Harry Styles.

In een mededeling liet de zanger dit nog weten: “In tijden als deze is het belangrijker dan ooit om jezelf eraan te herinneren dat er heel wat kracht schuilt in mensen, als je kunt helpen, doneer dan alstublieft wat je kwijt kunt.”

Europese tour

Ook Harry Styles heeft zijn Europese Love On Tour moeten verleggen wegens de huidige situatie van het coronavirus. De zanger kwam normaal gezien 25 mei 2020 naar het Sportpaleis. Maar die datum is verlegd naar 9 maart 2021. Andere datum, zelfde plaats.

https://www.instagram.com/p/B-JcBOnHi9s/
Meer
Lees meer...