HBO lost 15 outfits van het volgende ‘Game of Thrones’-seizoen

HBO lost 15 outfits van het volgende ‘Game of Thrones’-seizoen

HBO heeft in een ludieke reclamevideo alle ‘Game of Thrones’-personages voor de camera gekregen in een nieuwe outfit. In de video ‘kreunen’ enkele HBO-gezichten het typische HBO-geluidje: “haaaaaaaa”. Opgelet spoilers!

1. Daenerys

Daenerys is helemaal opgekleed voor de winter. “Hè, zat die nu niet in op zee?” zal je je afvragen. Maar in de trailer zien we dat Daenerys in Dragonstone is, dus ze is eindelijk in Westeros. Op haar vest zien we een driekoppige draak, het wapenschild van de Targaryens.

2 Tyrion

Draagt een mooie warme, gestreepte outfit. Op zijn borstkas draagt hij een broche van een hand. Hij is duidelijk de Hand of the Queen (Daenarys).

YouTube

3. Missandei

Missandei houdt zich ook aan zwarte kledij. Ze draagt een upgrade van de kleren in seizoen 6. Deze outfit ziet er wel een stuk warmer uit. Ook zij draagt het Targaryenembleem.

YouTube

4. Theon Greyjoy

De laatste keer dat we hem zagen was op de Daenerys’ vloot. Nu draagt hij een harnas met embleem van de Greyjoys: een kraken. Weer is zwart een belangrijk element van de kledij.

YouTube

5. The Hound

Hij draagt ook al zwart. Eerst dachten we dat hij zich terug achter de Lannisters ging scharen, maar we gaan er vanuit dat zwart de nieuwe kleur van het seizoen is.

YouTube

6. Arya

Arya wijkt een beetje af van het thema: in plaats van zwart draagt ze bruin leer en grijs bond, zoals een echte Stark hoort te doen.

YouTube

7. Bran

Hij draagt ook een mix van zwart en bruin. Zou hij eindelijk terug gaan naar zijn familie in Winterfell?

YouTube

8. Jon Snow

Hij ziet er warm uit, en lijkt echt als een rechtmatige King in the North met zijn rijkelijk bond. En ook het stukje Longclaw, zijn zwaard is een prachtig accent.

YouTube

9. Sansa

Ook zij is puur Stark in haar outfit: Grijs en zwart. Haar zilveren halsketting doet denken aan een juweel dat ze droeg in seizoen 5.

YouTube

10. Brienne

Haar outfit lijkt op die van Sansa. Haar hand ligt op het hart, wat erop kan wijzen dat ze de eed om Sansa te beschermen nog steeds naleeft.

YouTube

11. Davos

Hij is eigenlijk nog hetzelfde, hopelijk blijft hij een goede raadgever voor Jon.

YouTube

12. Tormund

Hij wil geen chique kleding dragen. Hij blijft zijn Wildling-kleren dragen.

YouTube

13. Cersei

Ze draagt nog steeds een strakke zwarte jurk met zilveren schouders.

YouTube

14. Jaime

Hij gaat ook voor de modekleur: zwart. De kledij is van leer. Zijn gouden hand moet misschien wel verzilverd worden om bij de outfit te passen.

YouTube

15. Varys

Hij ziet er nog hetzelfde uit, maar je weet eigenlijk nooit met de Master of Whisperers.

YouTube

Bonus: Hodor

Hij is dan wel dood, maar krijgt nog wel een plaatsje in de video.

YouTube

Bekijk hier het filmpje van HBO:

Gesponsorde artikelen