Liefde, onzekerheid en nieuwe uitdagingen in trailer ‘Heartstopper’ seizoen 2

Volgende week is het eindelijk zover. Dan wordt het tweede seizoen van Heartstopper op ons losgelaten. Eerder deelde Netflix al een eerste teaser, maar vandaag volgt ook de volledige trailer. Daarin krijgen we ook al meer van de andere personages te zien én zien we hoe Nick (Kit Connor) met zijn coming-out worstelt.

Een jaar geleden verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Een vervolg kon dus niet uitblijven en even later kondigde de streamingdienst dan ook aan dat er een tweede en derde seizoen zou komen. Dat tweede seizoen komt er nu eindelijk ook aan en is vanaf vrijdag 3 augustus te zien op Netflix.

Coming-out, nieuwe gevoelens en tripje naar Parijs

In het tweede seizoen zal de vriendengroep op schoolreis naar Parijs trekken én zullen Nick (Kit Connor) en Charlie (Joe Locke) proberen om hun relatie meer vorm te geven. In de nieuwe trailer die Netflix zonet deelde zien we dat de twee alvast bij hun vrienden openlijk een koppel zijn. Maar dat is op school nog niet het geval. Nick worstelt namelijk met zijn coming-out en is bang dat zijn rugbyteam hem niet langer zal accepteren. Dat maakt het er voor de twee niet makkelijker op, zeker niet wanneer ook Ben (Sebastian Croft) zich gaat moeien en ook Nicks broer David (Jack Barton) opduikt.

In de rest van de trailer ligt de focus dan weer op de andere personages. Zo zien we de relatie tussen Elle (Yasmin Finney) en Tao (William Gao) verder openbloeien, leert Isaac (Tobie Donovan) andere leerling James (Bradley Riches) beter kennen en zien we ook hoe het minder goed lijkt te gaan tussen Tara (Corinna Brown) en Darcy (Kizzy Edgell).

Daarnaast doet ook Mr. Farouk (Nima Taleghani) zijn intrede. Die laatste zal een belangrijke verhaallijn naast Mr. Ajayi (Fisayo Akinade) krijgen tijdens de schoolreis in Parijs.

Bekijk de trailer van Heartstopper seizoen 2 hier:

Heartstopper seizoen 2 verschijnt op vrijdag 3 augustus. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...