Heather Morris (Brittany uit ‘Glee’) deelt hartverscheurende boodschap aan Naya Rivera

Heather Morris en Naya Rivera speelden jarenlang samen in Glee. En ook na de reeks bleven de twee goed bevriend. Het overlijden van Naya valt Heather dan ook ongelofelijk zwaar. Ze deelt haar emoties in een lange post op Instagram.

Sinds het overlijden van actrice Naya Rivera hebben haar tegenspelers uit Glee al verschillende boodschappen gedeeld. Maar een belangrijke tegenspeelster van Naya liet voorlopig nog niets weten. Heather Morris, die doorheen de seizoenen van Glee de beste vriendin, partner en zelfs echtgenote van Naya speelde kon nu pas de juiste woorden vinden. En die zijn werkelijk hartverscheurend.

Brittana

Brittany Santana Glee
Giphy

In Glee was Naya Rivera vooral samen met Heather Morris te zien. De twee speelden de cheerleaders en beste vriendinnen Santana en Brittany. Maar de twee worstelden allebei met hun gevoelens. Want die voelden aan als meer dan enkel vriendschap.

De twee werden uiteindelijk een koppel en gaven elkaar in een later seizoen zelfs het jawoord. Brittana, zoals het koppel genoemd werd, veroverde de harten van kijkers over de hele wereld. Vooral voor jongeren die zelf in de knoop zaten met hun geaardheid was de relatie tussen Santana en Brittany een verademing.

Maar niet alleen op het scherm waren de twee close. Want tot op heden waren de twee actrices goed bevriend met elkaar. Het overlijden van Naya Rivera was dan ook enorm moeilijk voor Heather, die nu in een lange post op Instagram een eerbetoon brengt aan hun jarenlange vriendschap.

“De mooiste vriendschap ooit”

Brittany Santana Glee
Tumblr

We begonnen als de hechtste vriendinnen, waarna we, zoals met alle nieuwe dingen, door een moeilijke periode gingen. Maar ondanks alles bleven we bij elkaars zijde en bouwden we zo aan de mooiste vriendschap ooit, met liefde en begrip”, zo begint Heather haar boodschap aan Naya. “De laatste keer dat ik je zag, had ik buiten sinaasappels gelegd voor jou om mee te nemen. Ik wilde je nog hallo zeggen door het raam, maar mijn telefoon rinkelde niet toen je belden (zoals het nooit doet, f*cking T-Mobile), in plaats lieten jij en Josey twee vetplantjes achter op onze stoep als een bedankje. Ik heb deze plantjes geplant en ik kijk er elke dag naar en dan denk ik aan jou.”

“Ik luister nog steeds naar je EP op repeat omdat het me, vanaf het eerste moment dat ik het hoorde, raakte en ik hoopte altijd dat de wereld meer wist over je stem. Je stuurde me meer dan 60 video’s op SnapChat toen jij en Josey wakker werden in de ochtend en ik haat mezelf ervoor dat ik er niet één heb opgeslagen. Je deelde altijd je recepten en ik bewonderde je liefde voor eten. We beloofden elkaar dat we elke Pasen samen zouden doorbrengen, zelfs al nam Covid-19 onze laatste Pasen samen van ons af. Je was en zal altijd de sterkste en meest veerkrachtige persoon zijn die ik ken en ik beloof dat ik dat met me zal meedragen tijdens de rest van m’n leven.”

Geen foto’s samen

“Je leerde me constant lessen over rouwen, over schoonheid en evenwicht, over sterk en veerkrachtig zijn en je geen f*ck van dingen aan te trekken (maar dat nog steeds op een respectvolle manier). Maar de belangrijkste les die ik van jou geleerd heb is om een consistente en liefdevolle vriend te zijn. Je was de eerste om te horen hoe het ging, de eerste om vragen te stellen, de eerste om te luisteren … Je koesterde onze vriendschap en ik heb dat nooit als vanzelfsprekend beschouwd.”

“We namen nooit foto’s samen omdat we het allebei haatten om foto’s te nemen … Onze vriendschap betekende meer dan bewijs. Ik heb ontelbaar veel foto’s van onze baby’s terwijl ze aan het spelen zijn, want we deelden dat gevoel van trots en vrolijkheid. Daarom wil ik de wereld voor jou een foto tonen van onze kleine deugnieten omdat ik weet dat dat meer betekende dan eender wat en omdat ze me doen denken aan jou en mij. Ik spreek nog elke dag met je omdat ik weet dat je nog steeds bij me bent en hoewel ik gulzig ben en wilde dat we meer tijd samen konden doorbrengen, ik koester elk moment dat we samen hadden en hou het dicht bij m’n hart.”

Bekijk hier de post op Instagram:

https://www.instagram.com/p/CCrVhOjjG04/

Lees hier wat de andere acteurs uit Glee te zeggen hadden over Naya Rivera.

Meer
Lees meer...