Heb je er altijd al van gedroomd om te schitteren in een videoclip van K3? Grijp dan nu je kans

Heb je er altijd al van gedroomd om te schitteren in een videoclip van K3? Grijp dan nu je kans

Vandaag is een dag waarop dromen uitkomen, want Hanne, Marthe en Klaasje zijn op zoek naar figuranten voor hun nieuwe videoclip. Ben jij een zotte K3-fan en heb je er altijd al van gedroomd om te schitteren aan hun zijde? Schrijf je dan snel in, want slechts 300 gelukkigen mogen op een nog geheime locatie een echt K3-feestje komen bouwen.

Wil jij één van de 300 gelukkigen zijn die mogen meedoen in de nieuwe videoclip van K3? Schrijf je dan snel in voor een uniek K3-feest op een tot nu toe geheime locatie. Je coole grootouders mogen trouwens ook inschrijven, want iedereen weet: oma’s en opa’s staan voor K3 aan de top.

Check wel even je agenda voor je helemaal wild enthousiast wordt, want je moet vrij zijn op dinsdag 11 oktober. En aangezien de locatie tot nu toe geheim is, moet je ook zien dat je overal kan geraken.

Daarnaast is het ook belangrijk om je aan de dresscode te houden, en die is wit. Dat wil zeggen dat je witte schoenen moet aanhebben, een witte broek en een wit T-shirt of trui zonder bedrukkingen. Check, check, dubbelcheck? Hier kan je je inschrijven en wie weet zien we jou wel opduiken in de volgende clip!

Bekijk hier de oproep van Hanne, Marthe en Klaasje:

Gesponsorde artikelen