Heb jij het ook altijd koud? Haal dan deze dingen in huis

Heb jij het ook altijd koud? Haal dan deze dingen in huis

Sorry, jongens: de herfst is alweer begonnen. Allemaal goed en wel als je van nature warmbloedig bent, maar voor de koukleumen onder ons is de ergste helft van het jaar alweer aangebroken. Als jij het ook altijd koud hebt, zelfs binnen, dan kan je deze dingen vast goed gebruiken:

Een warmwaterkruik

En dan nog het liefst een snoezige, zodat je ijskoude hart ook opgewarmd wordt. Deze van Veritas is eigenlijk gemaakt voor kinderen, maar houdt dat je tegen? Juist.

Een elektrisch deken

Zo heb je het in bed ook lekker warm, zelfs als je lief twee uur na bedtijd nog op schok is met zijn maten. Dit exemplaar koop je op bol.com.

Een USB-mokverwarmer

Want ja: ook je kantoor lijkt wel Antarctica, maar nee: je wil je vervelende collega Anita geen 32 keer tegenkomen aan de koffiemachine. Je koopt ‘m bij Megagadgets.

Een onesie

Ja, ook volwassenen verdienen het om het lekker warm te hebben en schattig voor de dag te komen, verdorie! Met deze van Primark zal iedereen je vast verwarren met Ariël. Vast.

Handschoenen om mee te typen

Want ‘in oktober zetten we de verwarming nog niet aan’. Altruïstisch van je, baas. Granted: ze zien er belachelijk uit, maar je zit toch altijd alleen over te werken.

Homesocks

Ze zien er zo schattig uit dat je kleine nichtje ze zal willen lenen. En wat zegt haar lievelingstante dan? Juist: “Koop je eigen kousen. Deze zijn van mij”.

NOG een deken

Want niemand neemt je het recht af om eronder te kruipen en een obscene hoeveelheid chips te eten terwijl je naar Thuis kijkt (of ‘m als een cape rond je schouders te dragen als de queen die je bent). Dit dekentje koop je – duh – bij IKEA.

Gesponsorde artikelen