Heeft Emma Watson een verkeerd gespelde tattoo op haar arm?

Heeft Emma Watson een verkeerd gespelde tattoo op haar arm?

Een awkward momentje op de rode loper van de Oscars gisteren: Emma Watson, één van de actrices die zich het meeste aantrekt van de Time’s Up-beweging, verscheen met een tattoo op haar arm. Hij is gewijd aan Time’s Up, maar hij is ook … verkeerd gespeld.

Het is een mooi statement: een tatoeage met ‘Time’s Up’ op je arm. De beweging waar Watson zelf één miljoen dollar inpompte, is hét gespreksonderwerp van 2017 en de boodschap was ook op de Vanity Fair Oscars-afterparty duidelijk: meer respect voor vrouwen, meer diversiteit op de (film)vloer. Maar er sloop één foutje in Watsons tattoo.

Apostrof

Want Time’s Up schrijf je wel degelijk zo: met apostrof, en niet aan elkaar. Een beetje een vreemde blunder voor de actrice. Watson studeerde nochtans aan Brown University, één van de zogenaamde Ivy Leagues, en ze is niet bepaald dom. En een schrijffout kan iedereen dan wel overkomen, toch niet op een tattoo?!

Wie goed kijkt, kan op Watsons arm echter zien dat de structuur van haar huid rond de tattoo er helemaal anders uit ziet. Het gaat dus waarschijnlijk gewoon om een (nog steeds fout gespelde) plaktattoo, die de actrice er ’s avonds gewoon kon afwassen.

Tijden op!

Watson droeg trouwens naar de ceremony nog steeds zwart, net zoals bij haar verschijning op de BAFTA‘s, waarbij alle actrices zwart droegen om aandacht te vragen voor de Time’s Up-beweging. Voor wie het zich nog afvroeg: zonder apostrof betekent Times Up gewoon ‘tijden op’ in plaats van ‘de tijd is om’.

Gesponsorde artikelen