Heeft ‘Familie’-actrice dé belangrijkste cliffhanger van de seizoensfinale verklapt? 

Heeft ‘Familie’-actrice dé belangrijkste cliffhanger van de seizoensfinale verklapt? 

Op maandag 27 augustus keert ‘Familie’ terug met nieuwe afleveringen van het 28ste seizoen. Alle fans vragen zich één ding af: heeft Amélie het overleeft? Maar echte fans hebben het antwoord al kunnen afleiden. Erika Van Tielen die Amélie speelt, heeft namelijk een belangrijk punt van haar verhaallijn verklapt op sociale media …

De seizoensfinale van ‘Familie‘ was waanzinnig spannend en eindigde met een neergestoken Amélie, een verwarde Véronique en een mes naast haar. Na de bloedstollende aflevering stelde elke fan één vraag: LEEFT AMÉLIE NOG!? Maar fans moesten even wachten, want er werd een korte zomerpauze ingelast.

Enthousiasme op sociale media

Tijdens de zomervakantie kon de cast genieten van een welverdiende vakantie. Maar ondertussen werd achter de schermen een verhuisoperatie uitgevoerd. Alles uit de oude studio’s in Boortmeerbeek werd overgebracht naar de nieuwe werkplek in Lint.

De acteurs lieten op sociale media weten dat ze erg enthousiast waren. Net zoals de meeste castleden, postte Erika Van Tielen een foto van haar loge op de nieuwe set van ‘Familie’.

Ze komt in beeld

Amélie komt zeker nog in beeld. De manier waarop is natuurlijk nog een raadsel.

VTM heeft intussen ook al beelden vrijgegeven waarin we zien dat Amélie in een ziekenhuisbed ligt. De vraag is nu: gaat ze het redden of niet?

Gesponsorde artikelen