Heeft Kris Jenner de naam van Kylie’s baby verklapt?

Heeft Kris Jenner de naam van Kylie’s baby verklapt?

Chicago, North, Saint … in alle eerlijkheid, we verwachten veel van Kylie Jenner nu ze eindelijk heeft toegegeven dat ze wel degelijk zwanger was én inmiddels een dochtertje op de wereld heeft gezet. Nu zou Kris Jenner, de oma van de jongste in de Kardashian-clan, toch per ongeluk al weggegeven hebben wat de naam van de boreling is. 

Het was wél zo: de klap van duizenden handen die wezen naar de Instagram van Kylie Jenner en daarna hun “Ik wist het wel!”-schreeuw probeerden te onderdrukken, klonk luid in cyberspace. Maar Kylie Jenner hield wel degelijk haar zwangerschap negen maanden min of meer verborgen en beviel op 1 februari van een meisje. We kennen haar gewicht, we weten dat het een meisje is en we weten wie de papa is. Maar hoe heet ze?

De verwachtingen zijn hooggespannen: met nichtjes North, Dream en Chicago en neefje Saint en Reign, verwachten we niks minder dan nog een Kardashian-spektakel. En misschien gaf oma Kris Jenner wel al de naam weg op haar instagram. Op Jenners insta kon je op 2 februari al lezen dat haar favoriete lipstick Posie K. is, een peach lippenstift uit de lijn van Kylie.

Bekijk hier Kris’ veelzeggende Insta:

Posie, ’t is geen bekende naam in België, maar het is wel een aanvaarde afkorting voor de Spaanse naam ‘Mariposa’, wat vlinder betekent. En wat zien we nu net heel veel in de video die Travis en Kylie online zetten ter ere van hun dochter? Veel vlinders. En wat zetten Travis en Kylie op hun enkel? Matching vlinders. We zeggen het maar hé.

Hier is de zwangerschapsvideo van Kylie nog eens:

Nu zou Khloé Kardashian ook gezien zijn in het ziekenhuis waar Kylie bevallen is, met een balonnenboog in de vorm van een C. Dat zou op een heel andere naam wijzen, maar wij vonden Posie K. anders ook geen slechte hint. Opvallend trouwens: in de video van Kylie en Travis, is Caitlyn Jenner helemaal niet te zien.

Gesponsorde artikelen