Heeft Kylie Jenner toch weer lipfillers? Recente foto’s doen fans twijfelen

Heeft Kylie Jenner toch weer lipfillers? Recente foto’s doen fans twijfelen

Op sociale media is twijfel ontstaan over het voornemen van Kylie Jenner om geen lipfillers meer te gebruiken. De jongste der Kardashian-zussen liet zo’n twee jaar lang haar lippen vergroten en zag die mede daardoor uitgroeien tot haar handelsmerk.

De volle lippen van Kylie Jenner zijn op korte tijd een icoon geworden. Ze maakten van haar make-upmerk Kylie Cosmetics een gigantisch succes en Kylie Jenner op amper 20-jarige leeftijd bijna miljardair.

De jongste Kardashian-zus viel altijd op met haar grote lippen, maar ontkende aanvankelijk dat die niet natuurlijk waren. Pas na enige tijd gaf Kylie Jenner toe dat ze haar lippen liet opspuiten omdat ze er altijd onzeker over was.

Volle lippen van Kylie Jenner terug?

Haar beslissing eerder deze maand om te stoppen met het gebruiken van lipfillers was dan ook een verrassing. Kylie Jenner werd begin dit jaar moeder en dus besliste ze om te stoppen met haar vertrouwde bezoekjes aan de plastische chirurg.

Kylie Jenner gaf dat toen toe nadat fans het haar hadden gevraagd op Instagram-foto’s, maar nieuwe foto’s op haar account doen diezelfde fans nu twijfelen aan die uitspraken. Haar volle lippen lijken namelijk terug te zijn. Een reactie van Kylie Jenner kwam er nog niet.

Heeft Kylie Jenner opnieuw lipfillers?

Deze foto’s doen fans twijfelen …

Gesponsorde artikelen