Hello, Upper East Siders? De geruchten over een Gossip Girl-film worden steeds sterker

Hello, Upper East Siders? De geruchten over een Gossip Girl-film worden steeds sterker

Ondanks twee huwelijken op een paar afleveringen en de onthulling van wie Gossip Girl nu juist is, kunnen wij de epische New Yorkse reeks niet achter ons laten. En eerlijk, eigenlijk zullen we altijd verlangen naar meer intriges en meer blogposts (hoewel, zou Gossip Girl nu snappen?) Dus als wij geruchten horen over een film, dan zijn we er als de kippen bij! 

Een bron vertelde namelijk aan OK Magazine dat Warner Brothers, ook het productiehuis achter Sex And The City en de twee offshootfilms, dat de bonzen daar stiekem hopen dat een Gossip Girl-film of zelfs reboot zou kunnen lukken. Dat zou niet alleen een klein goudmijntje kunnen betekenen, het is ook fanservice van de bovenste plank, want Gossip Girl is één van die reeksen die in je hoofd blijven plakken lang nadat ze afgelopen zijn.

De bron zei ook dat Leighton Meester het wel zou zien zitten om Queen B, Blair Waldorf, opnieuw te spelen en dat Sebastian Stan (Carter Baizen), Chace (Nate Archibald) en Jessica Szohr (Vanessa Abrams) ook hopen dat er een film aankomt.

Blijft over, Blake Lively, want geen Blair zonder Serena, en ook zij zou opnieuw in de rol van Serena willen kruipen. Lively is dan wel recent twee keer moeder geworden, voor een film zou er misschien wel genoeg tijd zijn in haar drukke schema. Fingers crossed en blijven hopen, denken wij dan.

Gesponsorde artikelen