Help Mark Zuckerberg zijn legendarische persoonlijke doel voor 2015 kiezen

Help Mark Zuckerberg zijn legendarische persoonlijke doel voor 2015 kiezen

De goede voornemens van Facebook-topman Mark Zuckerberg zijn in de loop de jaren redelijk legendarisch geworden. Elk jaar stelt hij zichzelf een ambitieus persoonlijk doel, en dit jaar mag iedereen met voorstellen komen.

Zuckerberg heeft zichzelf de laatste jaren al heel wat doelen gesteld. In 2009 besloot hij om zijn hoodie in de kast te laten hangen en elke dag een das te dragen. In 2010 ging hij Chinees leren, en het resultaat toonde hij dit jaar door in Peking een vragensessie in het Mandarijn af te haspelen. In 2011 werd hij een jaar lang vegetariër, behalve voor dieren die hij zelf had neergeschoten.

“Ik sta open voor nieuwe ideeën”

2015 wordt echter anders, want in plaats van zelf iets te bedenken, mag iedere Facebook-gebruiker met voorstellen komen. “Ik heb wel als iets in mijn gedachten, maar ik sta open voor extra ideeën zolang het nog 2014 is. Dus deel je ideeën maar!”, schrijft hij op zijn eigen Facebook-profielpagina.

Intussen zijn er al vele duizenden voorstellen gekomen, en op een aantal heeft hij zelf al gereageerd. “Ik hou echt van dit idee”, schreef hij over het voorstel om elke maand een boek te lezen dat door iemand anders is gekozen. Ook een nieuw instrument leren bespelen ziet hij wel zitten: “Geweldig idee. Ik leerde een tijdje terug gitaar spelen, maar ik moet sowieso nog verbeteren”.

Heb jij nog een ideetje voor Zuck? Laat het hem hier maar weten.

Gesponsorde artikelen