Herinner je je New Kids nog? Wel, de makers komen nu met een nieuwe komedie!

Herinner je je New Kids nog? Wel, de makers komen nu met een nieuwe komedie!

JONGUH! De makers van de populaire serie New Kids en de twee films New Kids Turbo en New Kids Nitro zijn van plan dit voorjaar te starten met opnames voor een nieuwe komedie: Ron Goossens: Low Budget Stuntman. Of we hier ook nektapijtjes en sokken in sandalen gaan tegenkomen, valt nog af te wachten.

Steffen Haars (uiterst rechts) en Flip van der Kuil (uiterst links) zijn het meest bekend van de serie New Kids, een komische serie over een groep asociale hangjongeren in het Nederlandse Maaskantje. Gabbers, fancy auto’s, geweld, gevloek, marginaliteit … New Kids heeft het allemaal en werd een echte hit, vooral op het internet. Gabbercultuur lekker over the top! Er kwamen nog twee films van, New Kids Turbo (2010) en New Kids Nitro (2011), die beide de zalen lieten vollopen met hun unieke platvloerse humor.

Met hun romantische komedie Bro’s Before Ho’s (2013) lieten ze zien dat ze ook een ander soort humor kunnen brengen. Twee broers sluiten een pact: nooit zullen ze een lief hebben. Te veel gezeik. Maar dan wandelt daar een knappe griet binnen. Je kan je al wel inbeelden welke richting het verhaal zal uitgaan, niet? En dat gegoten in een Haars-en-van-der-Kuil-jasje. Dus als je houdt van lekker foute humor, maar met meer verhaal – en minder gabbers – dan New Kids, is deze komedie je ding!

Ron Goossens: Low Budget Stuntman. Wat weten we al?

Het verhaal gaat over een werkloze alcoholist, gespeeld door Tim Haars, die wanhopig zijn huwelijk probeert te redden. Hoe gaat hij dat doen? Door naar bed te gaan met de meest succesvolle actrice in Nederland natuurlijk. Hoe anders? Dat belooft!

De opnames zullen starten in mei. Wanneer de film uit zal komen, blijft nog een vraagteken.

Als we Haars en van der Kuil een beetje kennen, zal het weer een wilde rit worden!

Bronnen: nu.nl, omroepbrabant.nl

Gesponsorde artikelen