Heroïsche trailer voor het achtste seizoen van The Walking Dead toont ‘all out war’, met een mysterieus einde

Heroïsche trailer voor het achtste seizoen van The Walking Dead toont ‘all out war’, met een mysterieus einde

Waar we in het zevende seizoen van ‘The Walking Dead’ ietwat op onze honger bleven zitten, belooft het achtste seizoen ons eindelijk te geven waar we al zo lang op wachten: de grote oorlog tussen Rick en co. en Negan en de Saviours. Dat is in de comic books dan ook passend getiteld ‘All Out War’. In de trailer voor het nieuwe seizoen zien we al de bekende personages die zich lijken klaar te maken om ten oorlog te trekken. 

“Heb je je shit-broek aan? Because you’re about to shit your pants” De trailer voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead (bekijken ‘m onderaan) kan uiteraard niet anders openen dan met een griezelige Negan, die ons waarschuwt voor wat nog komen zal. Het achtste seizoen belooft het spannendste ooit te worden, nu Rick, Daryl en co. ten strijde trekken tegen de Saviours van Negan. ‘All Out War‘ werd ons beloofd, en dat gaan we klaarblijkelijk ook krijgen.

“Wat er ook gebeurt … we hebben gewonnen. We hebben al gewonnen!” In het achtste seizoen zal ook duidelijk geen gebrek zijn aan heroïek, van “Als we aan ons geloof in elkaar kunnen vasthouden, dan is de toekomst van ons. De wereld is van ons!” tot “I don’t die”; zo hebben wij onze sci-fi zombie-drama’s graag!

“Wie weet is het allemaal wel een droom?”

De trailer is met z’n vijf minuten wel heel lang, maar stop zeker niet met kijken tot het absolute einde. Want de trailer sluit af met een paar heel mysterieuze shots. Een grijze en bebaarde Rick in wat eruit ziet als een ziekenhuiskamer. En wat doet die wandelstok daar? Het lijkt wel alsof we een tijd vooruit zijn gegaan en we hier een veel oudere Rick zien.

YouTube FOX Nederland

Norman Reedus, die Daryl Dixon vertolkt, stelde al dat we alles kunnen verwachten van The Walking Dead. “Wie weet is het allemaal wel een droom“, zei hij een paar maanden geleden al lachend aan newsmonkey. Zou het kunnen dat heel The Walking Dead zich afspeelt in een droom van Rick, en dat hij op het einde van seizoen acht gewoon wakker wordt in het ziekenhuisbed waar we hem in hebben leren kennen in de eerste aflevering?

Die theorie doet alvast een tijdje de ronde op het internet. Maar toch lijkt het eerder onwaarschijnlijk. Wat dan, bijvoorbeeld, met de prequel Fear The Walking Dead? Speelt die zich dan ook helemaal af in Rick z’n droom? Neen, het lijkt veel waarschijnlijker dat we na de grote oorlog gewoon een grote stap in de tijd gaan nemen. Maar wat doet Rick dan in een ziekenhuiskamer, met een wandelstok naast z’n bed?

Bekijk hieronder de heroïsche trailer:

YouTube FOX Nederland

Het nieuwe seizoen van ‘The Walking Dead’ zal starten op 22 oktober op AMC. In België en Nederland zal het te bekijken zijn op FOX, dat de aflevering ’s nachts meteen na de release in de Verenigde Staten zal uitzenden.

Gesponsorde artikelen