Het Britse paleis bevestigt: Kate Middleton is opnieuw zwanger

Het Britse paleis bevestigt: Kate Middleton is opnieuw zwanger

Het Britse paleis stuurde deze morgen heuglijk nieuws de wereld in: Kate Middleton is opnieuw zwanger. Het is voor prins William en zijn vrouw Kate al het derde kind. Kate lijdt net zoals bij de vorige twee zwangerschappen wel aan een ernstige aandoening.

George Alexander Louis en Charlotte Elizabeth Diana krijgen er een kleine broer of zus bij. Dat maakte het Britse paleis vandaag bekend. “Zijne koninklijke hoogheid de Hertog van Cambridge en de Hertogin van Cambridge kondigen met veel plezier aan dat de Hertogin van Cambridge in verwachting is van hun derde kindje”, stond er te lezen op Twitter en Facebook.

Maar naast dat enorm leuke nieuws, deelde het paleis ook mee dat Kate net zoals bij haar twee eerste zwangerschappen lijdt aan hyperemesis gravidarum, een ernstige zwangerschapsziekte. Die aandoening kan worden gezien als een zware vorm van ochtendmisselijkheid, die kan leiden tot snel gewichtsverlies, ondervoeding en uitdroging. De prinses zal wel nog thuis verzorgd kunnen worden maar moet haar aankomende publieke verschijningen wel afzeggen.

Gesponsorde artikelen