Het Brusselse straatbeeld wordt awkward: na de penis, heb je nu ook een masturberende vrouw … 

Het Brusselse straatbeeld wordt awkward: na de penis, heb je nu ook een masturberende vrouw … 

Weet je nog de gigantische penis in Brussel? Een jaar later, verschijnt opnieuw zo’n seksueel getinte muurschildering in de wijk Molenbeek. We weten nog steeds niet wie de kunstenaar is, maar één ding is zeker: hij heeft een speciale manier van expressie. 

Als je langs het kanaal in Brussel wandelt, kan je daar een masturberende vrouw treffen. No worries ... Geen echte, maar wel een muurschildering.

De erotische afbeelding verscheen in dezelfde stijl als de beroemde reuzepiemel in Sint-Gillis. Een jaar geleden verscheen die penis op een muur over een school, wat voor sommigen niet door de beugel kon. Heel gênant als je het ons vraagt, maar als het gaat om dezelfde kunstenaar, dan mikt hij daar waarschijnlijk ook op …

XXL

Ja we weten het, masturberen: er heerst nog veel taboe rond het onderwerp. Maar misschien was dat net de bedoeling van de kunstenaar?

Het expliciete beeld wordt toegevoegd aan de seksuele XXL-serie van de onbekende kunstenaar in Brussel. Na de penis-, anus- en penetratiemuur, kan je nu ook de masturberende vrouw ‘bewonderen’ in de Witte de Haelenstraat. Intussen zijn er enkele beelden van de onbekende weggehaald.

De penis:

De masturberende vrouw:

Het lijkt er ook op dat de naakte oude man, ook van de onbekende kunstenaar is:

Gesponsorde artikelen